Onno’s culinaire zondagmiddaglezingen

Onno Kleyn organiseert de komende maanden zondagmiddaglezingen met culinaire thema’s. Vandaag was de kick-off met Mac van Dinther, die vertelde over de kunst van het restaurantrecenseren. Tot en met april zijn er nog vijf lezingen om van te genieten.
Onno zelf houdt twee lezingen over culinaire geschiedenis. Op 3 februari behandelt hij de periode van de prehistorie tot het ontstaan van de restaurants en de haute cuisine in Frankrijk, begin 19e eeuw. De week erna vertelt hij over de ontwikkeling van de (Franse) gastronomie vanaf het begin van de 19e eeuw tot heden.
In maart is de roodminnende dame Karin Luiten aan de beurt om tips & tricks te onthullen op het gebied van culinair bloggen. Ook Harold Hamersma, gevierd wijnschrijver, is in maart aan de beurt en vertelt over wijnschrijven. Hij zal onder andere vertellen over het beschrijven van smaak voor een ongeschoold lezerspubliek.
In april sluit Clara ten Houte de Lange de reeks lezingen af en zal vertellen over het ontwikkelen van recepten.

Wil je ook een lezing bijwonen in het Okurahotel in Amsterdam? Bekijk hier de details!

één reactie

  1. Onno heeft altijd interessante thema’s

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*