Over energie en…. energie.

Kijk, een nieuwe column van mij op Puur Gezond. Over energydrinks en kinderen.

Over energie gesproken: door dit briljante zomerweer voel ik me tamelijk levenslustig. Heer C. is inmiddels al drie maanden en behoorlijk vrolijk. Vooral ook tot in de late avonduurtjes blijft hij naar me lachen. Maar het komt niet doordat ik wat minder dan gemiddeld slaap en continu een baby in mijn armen heb, dat ik zo weinig online ben de laatste tijd.

Wij zitten hier namelijk in between computers. De oude appel is op sterven na dood en waanzinnig langzaam en de nieuwe is nog niet op orde. Er blijkt ook wat mis met mijn royale foto-archief en mogelijk brengt dat nog wat werk met zich mee.

Graag nog even jullie geduld dus.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*