Vegatopia kerstmenu’s

Vegatopia lanceert kerstmenu’s 2011

Vegatopia.com, de grootste website over vegetarisch eten en koken van Nederland en Vlaanderen, lanceert op dinsdag 6 december vijf nieuwe kerstmenu’s voor iedereen die tijdens de feestdagen lekker wil eten zonder vlees en vis. De site heeft daarnaast een kerstarchief met meer dan 60 aansprekende vegetarische kerstmenu’s.

“Of je nu Italiaans wilt koken, een traditioneel Engels menu wilt maken of tips nodig hebt voor gourmetten en fonduen, op Vegatopia vind je het allemaal,” zegt Tertia Wiedenhof, redacteur van Vegatopia. “Onder onze bezoekers zijn natuurlijk veel vegetariërs, maar ook mensen die een vegetarisch etende gast op bezoek krijgen tijdens de feestdagen en de steeds groter wordende groep part-time vegetariërs en flexitariërs weet Vegatopia goed te vinden.”

De vijf nieuwe menu’s hebben elk een ander thema. Zo is er een menu speciaal geschikt voor kinderen, een uitgebreid Siciliaans menu, een geheel plantaardig menu en een relaxed menu voor twee personen. Het 100% NL menu speelt in op de trend om vooral lokaal geproduceerd eten te consumeren.
Verder zijn er de hele feestmaand flink wat winacties gepland, waarbij er voor bezoekers van de website onder andere verschillende geschenkpakketten en kookboeken te winnen zijn.

(einde persbericht)

Ga snel kijken, het zijn vijf leuke menu’s! Het Siciliaanse menu heb ik gemaakt.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*